True story

True hair Oy on syntynyt pitkäaikaisesta unelmasta perustaa oma tukku- ja koulutusyritys. Vuosien kokemus, testaaminen ja mielenkiinto laadukkaita työvälineitä kohtaan on auttanut meitä löytämään parhaat mahdolliset työvälineet mitä tarjolla voi olla.

MISSIO

True hair tukun tavoitteena on palvella asiakkaitaan tarjoamalla poikkeuksellisen laadukkaita työvälineitä. Jokainen työvälineemme von meidän itsemme testaama ja hyväksi havaittu. Tehtävämme on jatkuvasti etsiä ja kehittää uusia työvälineitä todellisen ammattilaisen käyttöön.

True education haluaa tarjota puhtaasti ammattiosaamiseen keskittyviä koulutuksia. Koulutuksia, jotka eivät keskity tietyn tuote- tai värisarjan käyttöön, vaan itse työn tekniseet toteuttamiseen eli ammattitaitoon. Haluamme tarjota koulutuksia, jotka antavat sinulle vahvemman ymmärryksen työvälineiden sekä leikkaus- ja värjäystekniikoiden vaikutuksista halutuun lopputulokseen.

BIOGRAFIA

o-p ja Antti

True hair on kahden suomalaisen kampaamoalan huippuosaajan visio tulevaisuudesta. Antti Moilanen ja Olli-Pekka Pietilä ovat tuttuja jo monille suomalaisille kampaajille. Antti ja O-P suhtautuvat ammattiinsa todella intohimoisesti ja haluavat jakaa tämän intohimon muiden ammattilaisten kanssa.

Haluamme luoda yrityksen joka myy kampaajille oikeasti laadukkaita työvälineitä ja jonka koulutukset keskittyvät puhtaasti ammattitaidon kehittämiseen. Oli kyseessä leikkaaminen, värjääminen tai liikkeen pyörittäminen.”

Antti

Antti on ollut alalla vuodesta 1997. Vuosien aikana Antti on viettänyt mm. vuoden Teatteri-kampaajana Tampereen työväen teatterilla ja neljä vuotta Englannissa Toni&Guy:lla joista kaksi vuotta liikkeen taiteellisena johtajana. Jatkuva alalla eteenpäin pyrkiminen ja halu oppia ja kehittyä on tuonut esille vahvan teknisen ammattitaidon.

Oppiminen on koko elämän mittainen prosessi, eikä perusteita voi
koskaan osata liian hyvin. Vahvan ammattitaidon lähtökohta on
perustekniikoiden ja muotojen ymmärtäminen ja hallinta”

-Antti Moilanen

Antti on kouluttanut kampaajia sekä Englannissa että Suomessa ja kouluttamisen lisäksi kehittänyt koulutuskonsepteja ja kokonaisuuksia.

Nykyään Antti pyörittää Prof kampaamoa Tampereella ja kouluttaa True hair koulutuksia ympäri suomea.

Olli-Pekka

Olli-Pekka (O-P) on ollut alalla vuodesta 2004. Suurimman osa urastaan O-P on toiminut kouluttajana. Valmistumisensa jälkeen hän pääsi nopeasti työskentelemään koulutusmaailmassa ja on työskennellyt maailman parhaiden kampaajien alaisuudessa. Oppinsa O-P on saanut mm. Vidal Sassoonin U.K. Creative directorilta Bruce Masefieldiltä, Mazella&Palmerin Jean-baptiste Mazellalta ja Dove Palmerilta. Rush Hairin taiteelliselta johtajalta Chris Williamsilta, Saco Hairin perustajalta ja taiteelliselta johtajalta Richard Ashfordilta ja kampausmaailma huippulahjakkuudelta Patrick Cameronilta.

O-P työskenteli vuosia pohjoismaisessa taiteellisessa tiimissä, jossa työnkuvaan kuului Pohjoismaissa järjestetyt hiusnäytöskiertueet ja tuotteiden testaaminen pohjoismaisten asiakkaiden näkökulmasta.

Tällä hetkellä O-P työskentelee omassa liikkeessään Helsingissä ja kouluttaa True hair koulutuksia. Ohessa O-P toimii L’Oréal Finlandin freelance-kouluttajana.

 

Vastaa